Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Benecke is als bedrijvengroep op-, langs- en in het water actief en een duurzame bedrijfsvoering is dan ook vanzelfsprekend. Voortdurend wordt gestuurd op het matigen en voorkomen van milieubelasting, grondstofverbruik en CO2 emissies.eo.

FSC Gecertificeerd

Benecke is zowel FSC® als PEFC gecertificeerd en zeer actief in het recyclen van vrijkomend hout. Bij elk project wordt opnieuw beoordeeld welke bouwstoffen gerecycled kunnen worden en wat de meest praktische en minst belastende uitvoeringsmethode is om tot een zowel milieu, als maatschappelijk verantwoorde realisatie van het project te komen.

CO2 Bewust

De CO2 uitstoot wordt structureel verlaagd, gezien Benecke haar machine- en wagenpark voortdurend vernieuwd. Ook op maatschappelijk gebied draagt Benecke haar steentje bij door veiligheids-, en welzijnsbeleid actief en transparant te besturen.

Onze maatschappelijke betrokkenheid wordt ook buiten ons bedrijf gerealiseerd door vele regionale sportverenigingen te ondersteunen door middel van sponsoring. Benecke bouwt en werkt dan ook klimaatbestendig!

FSC certificaat
CO2 bewust certificaat
PEFC certificaat
CO2 bewust certificaat
CO2 gecompenseerd
0 %
Duurzame elektra
0 %
Elektrische machines
0 %
Installatie zonnepanelen
0 %

Werken bij Benecke

Kom ook maatschappelijk verantwoord werken bij Benecke! Bekijk onze vacatures.