Nieuws

Benecke vervangt beschoeiing in Zaanstad

Benecke vervangt grote delen beschoeiing in Zaanstad De oude beschoeiing wordt verwijderd en vervangen voor een nieuwe beschoeiing bestaande uit naaldhouten palen en beschoeiingschotten. Na aanbrengen van nieuwe beschoeiing wordt deze aangevuld met grond.    

Benecke is gestart met kadeverbetering Bonte Kriel

In opdracht voor Hoogheemraadschap van Rijnland is gestart met fase 3 van de kadeverbetering Bonte Kriel Noord. Eerst een deel varend met beunbak en nu met rupsdumpers wordt de aangevoerde klei op plaats van verwerking gebracht alwaar het met lichte graafmachines wordt geprofileerd.  

Benecke start 2018 met nieuwe Eurocomach ES60 TR

Benecke heeft 2e Eurocomach ES60 TR in ontvangst genomen. Voordeel van deze compacte machine is dat ondanks een bescheiden eigen gewicht van 7ton een behoorlijk bereik behaald kan worden. De machine zal voornamelijk in beschoeiingwerk worden ingezet. Om extra stabiliteit bij het hijsen over zij te behouden is de machine 20cm verbreed Quaita en Schoorl …

Benecke brengt even twee afmeerjukken aan

Om de afmeervoorzieningen te verbeteren worden in opdracht van Orange Nautical Service BV twee afmeerjukken aangebracht. Tbv de jukken worden houten afmeerpalen van ca. 14m aangebracht. Na aanbrengen van de palen gaat de kraan direct op transport naar volgende project!