Over Benecke

Onze historie

Gedreven door passie voor water zijn wij actief op, langs en in het water. Van waterbouw tot waterwonen. Onze activiteiten zijn ondergebracht in compacte, gespecialiseerde bedrijven met een platte structuur en daardoor zeer korte lijnen. Van offerte tot en met nazorg heeft u een vast contactpersoon binnen onze organisatie.

Duurzaamheid

Benecke is als bedrijvengroep op-, langs- en in het water actief en een duurzame bedrijfsvoering is dan ook vanzelfsprekend.

Aannemingsmij

Specialisten in ontwerp en uitvoering van watergerelateerd civiel werk. Zoals alle voorkomende oeverconstructies, bruggen, baggerwerk en (drijvende)steigers. Ambities vertalen naar haalbare projecten. Met zekerheid over prijs en kwaliteit. Inventief en doelmatig, dat is onze kracht.

Woonbootservice

Benecke Woonbootservice. Een begrip bij bewoners van drijvende woningen. Gespecialiseerd in alle werkzaamheden aan uw woonboot of woonark. Van transport tot afmeervoorzieningen. Leverancier van Mylos- en BeCa drijvers.

Zodat u zorgeloos op het water kunt wonen.

Waterwonen

Benecke Waterwonen. Actief in projectontwikkeling op-, langs- en in het water. Vanuit onze deskundigheid in waterbouw ontwikkelen wij projecten voor eigen rekening en risico.

Wij zijn overtuigd dat wonen op het water blijft toenemen. Naast de heerlijke leefomgeving biedt waterwonen ook een oplossing voor de waterbergingsopgave waar gemeenten en waterschappen voor staan. Klimaatbestendig bouwen!

fotograaf: John Gundlach / Flying Holland
fotograaf: John Gundlach / Flying Holland